Cinci arestări într-o rețea de trafic de droguri

Cinci arestări într-o rețea de trafic de droguri

0 184

Făceau rost de droguri și le distribuiau la diverse evenimente și festivaluri de muzică. Asta până când au fost prinși de polițiști în urma a 40 de percheziții desfășurate pe raza județelor Brașov și Covasna și în București

Făceau rost de droguri și le distribuiau la diverse evenimente și festivaluri de muzică.
Asta până când au fost prinși de polițiști în urma a 40 de percheziții desfășurate pe raza județelor Brașov și Covasna și în București. 17 persoane au fost reținute iar dintre acestea cinci au fost arestate.

Polițiștii de combatere a criminalității organizate din Brașov, cu sprijinul Direcției Operațiuni Speciale a Poliției Române, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T., au destructurat un grup infracțional organizat specializat în traficul de droguri de risc și de mare risc.

Polițiștii au efectuat percheziții în județele Brașov, Covasna și în București, de unde au ridicat 100 de comprimate de ecstasy, aproximativ 250 de grame de cannabis și 8.000 de lei.

Din cercetări a reieșit că, începând din luna decembrie 2017, un grup de persoane cu vârste cuprinse între 16 și 44 de ani, ar fi acționat pe raza municipiului Brașov și a localităților învecinate pentru a atrage alți tineri, cunoscuți drept consumatori de droguri, în activități de trafic de droguri.

Vifor Rotar

 

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.