Cică Poliția Română nu este folosită… politic. Aiurea!

Cică Poliția Română nu este folosită… politic. Aiurea!

0 91

Ultima oră!
Să mai spună cineva că Poliția Română nu este folosită în funcție de „influențele politice”.
O adresă transmisă la nivelul tuturor județelor, transpune solicitarea conducerii MAI, de a culege informații pentru manifestațiile publice preconizate în perioada următoare.
Ce dosare penale, ce documentare a grupărilor infracționale, ce minori dispăruți și fete traficate, ce furturi de material lemnos, nimic din aceasta nu mai contează!

Ar putea fi o imagine cu text care spune „TOATE INSPECTORATELE DE POLIȚIEJUDETENE POLITIE Domnului Inspector-Sef Din dispoziția conducerii Poliției Române în contextul manifestațiilor publice preconizate a se desfășura în perioada imediat următoare, vă adresăm rugămintea de a dispune măsurile specifice de sprijinire jandarmi, inclusiv măsuri informativ operative ce pot valorificate și diseminate, conform competențelor. De asemenea, dispozitivele de ordine și siguranță publică vor include in itinerariile CATUL de patrulare obiectivele de interes (sediile unor instituții publice, obiective strategice, sediile structurilor M.A.I., sediile-ale unor formațiuni și partide politice etc). SUROPON Cu stimă,”


Munca de poliție în vremurile acestea înseamnă să dai amenzi pentru mască, să stai în filtre și să culegi informații despre cei care vor să protesteze împotriva măsurilor Guvernului.

Asta vor cei care ne conduc.

Sursa: #RomaniaStatPolitienesc

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.