Chivu luat in colimator de toata presa italiana

Chivu luat in colimator de toata presa italiana

0 74

Agentia italiana Datasport a scris in editia sa de ieri, ca fundasul roman Cristian Chivu a pierdut multe dueluri si a fost confuz in faza ofensiva in partida pe care echipa sa, Internazionale Milano, a castigat-o, duminica, in deplasare, cu scorul de 2-1, in faþa formatiei US Palermo, in etapa a 3-a a campionatului Italiei.
Sursa citata l-a notat doar cu nota 5,5 pe jucatorul roman, la fel ca si site-urile calciomercato.it, realsports.it si italiainformazioni.com. „Chivu a pierdut multe dueluri si a fost confuz in ofensiva. Nu a reusit sa-si revina”, a scris Datasport.
„Romanul a fost cel mai vulnerabil fundas al Interului si a fost mereu pus in dificultate de atacurile lui Cassani”, a notat calciomercato.it.
„Chivu a fost mai slab ca oricand, a riscat mult, dar a fost salvat de arbitru care nu a acordat un penalty in finalul meciului pentru un fault asupra lui Cassani”, a scris realsports.it.
„Romanul a riscat foarte mult si putea fi penalizat cu un penalty. A alternat pasele bune cu erori grosolane”, a notat italiainformazioni.com.

Cristinel Stavaru

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.