Chivu a fost mutat la un alt spital

Chivu a fost mutat la un alt spital

0 57

Internationalul roman Cristi Chivu, a fost transferat duminica la o clinica din Milano. Starea de sanatate a lui Chivu e buna, iar acesta le-a multumit tuturor suporterilor si oamenilor care i-au fost alaturi, dupa accidentarea serioasa la cap din partida cu Chievo.
Alaturi de el s-au aflat sotia sa, Adelina, dar si seful departamentului medical al lui Inter, profesorul Franco Combi. De altfel, acesta a dat asigurari ca starea fotbalistului roman e una buna. „Cristian e bine si faza post-operatorie decurge normal. Va mai ramane in spital cateva zile pentru a continua recuperarea, se va odihni in continuare”, a spus Combi pentru site-ul oficial al lui Inter.
De altfel, internationalul roman a si oferit o prima declaratie, in exclusivitate, site-ului oficial al echipei sale de club, in care le-a multumit tuturor celor care i-au fost alaturi.
„E foarte frumos sa primesti mesaje din partea prietenilor, amicilor, colegilor, conducatorilor, fanilor, de la cluburile italiene sau de afara. Si de la suporterii lui Inter, din Romania, Olanda, si nu doar. Pot sa spun ca le-am simtit aproape de mine si cu siguranta m-au facut sa ma simt mai bine. Si nu pot sa neg ca m-a bucurat foarte mult victoria Interului de ieri seara, baietii au fost fantastici! Va multumesc si pentru asta, pe curand. Cristian”, e mesajul postat de Chivu pe site-ul oficial al Interului.

C.S.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.