Chirurgul Grigorescu, ales in comisia de cultura din CJ

Chirurgul Grigorescu, ales in comisia de cultura din CJ

0 455

Medicul Dan Grigorescu a fost validat in functia de consilier judetean in plenul Consiliul Judetean Brasov de miercuri. Dupa ce a depus juramintul, medicul socia-democrat a anuntat ca primul lucru pe care si-l doreste este sa-si schimbe comisia in care a fost ales

Medicul Dan Grigorescu a fost validat in functia de consilier judetean in plenul Consiliul Judetean Brasov de miercuri. Dupa ce a depus juramintul, medicul socia-democrat a anuntat ca primul lucru pe care si-l doreste este sa-si schimbe comisia in care a fost Grigorescu – seful Sectiei de chirurgie estetica si reconstructiva a Spitalului Judetean a fost validat cu unanimitate de voturi de catre plenul Consiliului Judetean Brasov si va activa in Comisia de Cultura. Motivul este ca in aceasta comisie functiona Mihai Pascu inainte sa renunte la functia de consilier judetean, al carui loc l-a ocupat Grigorescu.
Medicul PSD a candidat pe lista USL(PSD-PNL-PC) la alegerile din 2012. Dupa ruperea aliantei, liderii formatiunilor politice nu s-au mai inteles asupra completarii locurilor vacantate. Dupa modificarea prevederilor legale nu a mai fost nevoie de semnaturile tuturor celor trei presedinti ai uniunii pentru stabilirea persoanei care va ocupa postul, ci doar de recomandarea partidului din care a facut parte persoana care a plecat din Consiliul Judetean.

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.