Chiriasii din My Place isi evalueaza pagubele

Chiriasii din My Place isi evalueaza pagubele

0 117
O comisie formata din specialisti ISU, Politie si Electrica va stabili cauzele incendiului care a mistuit mall-ul de la Gara. Si problema nefunctionarii hidrantilor din zona va fi investigata de catre autoritati. Chiriasii spatiilor din interior si-au ridicat obiectele care au scapat de furia flacarilor si au inceput evaluarea pagubelor. Hotelul aflat in imediata vecinatate nu a fost afectat de incendiu dar deschiderea s-a amanat.
Proprietarii magazinelor de articole de vestimentatie de la parterul unitatii si ai spatiilor de la etajul 1 au recuperat mare parte din obiectele care se aflau in mall in momentul izbucnirii incendiului. Proprietarul unui fast food amplasat la etajul 2 al mall-ului era multumit de mersul afacerii pentru ca avea vad bun si multi clienti datorita zonei. Avea 12 angajati dintre care 4 erau la munca in momentul in care cladirea a fost cuprinsa de flacari.
Peste 120 de pompieri brasoveni au intervenit in cursul serii de luni, timp de patru ore, pentru lichidarea si supravegherea incendiului ajutati de autospeciale din alte trei judete.
O comisie formata din reprezentanti ai Inspectoratlui pentru Situatii de Urgenta, politie si Electrica vor stabili cauzele incendiului dar si motivele pentru care   hidrantilor caflati in sarcina administratorului mall-ului nu functionau sau erau alimentati insuficient cu apa la ora producerii incendiului.
Reprezentantii hotelului din imediata apropiere a mall-ului distrus de flacari au transmis ca unitatea recent construita nu a avut de suferit din cauza incendiului. Interventia prompta a autoritatilor pentru a limita extinderea incendiului si faptul ca hotelul dispune de cele mai noi norme de siguranta au impiedicat flacarile sa ajunga la imobil. Clienții care au cumparat primele pachete turistice de Revelion vor primi inapoi banii platiti in avans, ca urmare a situatiei de forta majora.
 
Vifor Rotar
 

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.