Chinuită de adversară dar şi de o accidentare la coapsă, Simona Halep...

Chinuită de adversară dar şi de o accidentare la coapsă, Simona Halep a părăsit turneul de la Roma, încă din primul tur!

0 98

Debut cu stângul pentru Simona Halep la Roma : jucătoarea noastră a fost învinsă de Marketa Vondrousova, din Cehia, scor 6-2, 6-7, 3-6. După un prim set în care Simona s-a distanţat decisiv, de la 2-2, jocul a luat altă turnură în setul secund. Când se părea că Simona va reuși să evite prelungirea meciului, Vondrousova a forțat și reușit break-ul la 5-6, luând setul secund. Un meci care se complicase oricum a devenit și mai greu când Simona Halep a cerut un timeout medical după primele trei game-uri în decisiv: o contractură musculară la coapsa stângă, dar una destul de severă, după evaluarea terepeutei. Vizibil încetinită, Simona n-a mai putut să alerge la fel de bine şi să facă faţă eficient meciului. Chiar dacă a reuşit să egaleze la 3, Simona nu a mai rezistat ritmului partied şi a dedat setul decisive, cu 6-3.

Tânăra jucătoare din Cehia (19 ani) a sărbătorit astfel a doua ei victorie în fața Simonei Halep.

Pentru Simona, urmează odihna înainte de Roland Garros. Este o pauză nesperat de lungă, în care jucătoarea noastră va trebui să se refacă, fizic dar şi moral…

D.D.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.