Chinezii vor sa faca afaceri industriale la Brasov

Chinezii vor sa faca afaceri industriale la Brasov

0 587

Conducerea unei companii din provincia Fuzhou s-au intalnit cu reprezentantii autoritatilor publice care i-au asigurat de „corectitudinea dezvoltarii unor afaceri normale“ in cazul in care investitorii chinezi vor alege zona brasoveana

Conducerea unei companii din provincia Fuzhou s-au intalnit cu reprezentantii autoritatilor publice care i-au asigurat de „corectitudinea dezvoltarii unor afaceri normale“ in cazul in care investitorii chinezi vor alege zona brasoveana.

Fondata in anul 1988, compania chineza este primul producator de motoare de aluminiu din China orientata spre export si recunoscuta ca un lider inovator de motoare de mare eficienta in China, cu o cifra de afaceri de 150 de milioane de euro. Sediul central se afla in provincia Fuzhou, Fujian, una dintre cele trei din China (alaturi de Shanghai si Guangzhou), care face comert exterior.

La intalnirea de la Prefectura, autoritatile brasovene le-au prezentat oaspetilor posibilitatile de dezvoltare a afacerilor pe care le ofera Brasovul.chinezi bv1

Intalnirea a urmarit si initierea unei colaborari economice intre compania chinezeasca si o companie de profil din Sacele, pe care chinezii o cunoscut de citiva ani. Acum, insa, a fost prima intalnire pentru posibile contracte de colaborare concrete.

Vicepresedintele CJ Mihail Vestea a prezentat la intalnire strategia de dezvoltare a Brasovului pe termen mediu si lung.

 

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.