Cheta lui Nati Meir

Cheta lui Nati Meir

0 214

Crezandu-i pe romani chiar atat de naivi – era sa scriu tampiti – celalalt candidat independent la presedintia Romaniei, nestiind cum sa mai epateze in campania sa electorala, care schioapata rau de tot – cine ii poate agrea moaca? – s-a apucat sa inmoaie inimile romanilor de grija pe care i-o poarta lui Mutu, fotbalistul lasat lefter de Chelsea Londra din binecunoscutele motive.
Astfel, Nati Meir face cheta pe blogul sau de campanie ca sa-i plateasca amenda lui Mutu. Un gest gratuit care se vrea aratand participarea inimii sale la necazurile romanasilor de rand, multi dintre acestia fiind fani aprinsi ai lui Mutu.
Daca tot este o asa de larga inima, de ce nu este la fel de larg si la propria punga, in care se gasesc destui firfirei ca sa-l poata ajuta pe fotbalist? Asa cum a azvarlit cu banii printre sanii unor tipe dezbracate, pe scena lansarii la prezidentiale, cu nu prea mult in urma, dar si cu alte ocazii.
Nati Meir anunta, pe blogul personal, ca s-a hotarat sa infiinteze o fundatie care sa-l sprijine pe fotbalist sa-si plateasca amenda.
Nati Meir considera aceasta initiativa ca fiind una fireasca si e convins ca orice roman patriot o va sustine.
„Adrian Mutu este jucatorul Nationalei Romaniei, unul dintre cei mai apreciati si talentati, iar efectul acestei decizii risca sa se reflecte negativ asupra evolutiei sale pe teren. De aceea m-am gandit sa infiintez o fundatie care sa dea posibilitatea fiecarui roman sa contribuie la strangerea acestei sume, in situaþia in care decizia TAS va ramane definitiva si dupa judecarea recursului. In zilele urmatoare, avocatii mei vor demara procedura de infiintare a acestei fundatii. Pe aceasta cale fac un apel catre oamenii de presa, oamenii politici, catre toti romanii care simt romaneste sa se alature acestei initiative”, scrie Nati Meir pe blogul sau.
Eu, umil om de presa, il sfatuiesc pe Nati Meir sa-si vada de alte treburi sau sa plateasca el amenda, iar pe romani sa nu-si incredinteze banii acestui evreu, ca nu-i vede nici Mutu, nici ei inapoi.
Aceasta initiativa il arata pe Nati Meir ca nefiind bun nici pe post de papusa gonflabila, caci fasaie peste tot.
Iar daca il detest pe Traian Basescu, il vad, in legatura cu acest caz Mutu, mult mai inteligent decat Nati Meir. Basescu a declarat, ieri, simplu: Mutu va avea castig de cauza intr-o instanta civila, caci in contractul cu echipa engleza nu era stipulata nicio clauza care sa interzica in vreun fel consumul de droguri.
Iar despre cazul acesta Mutu, mi se pare ca este prea mult mediatizat, iar fotbalistului i se ofera prea multe umere pe care sa planga. Treaba este simpla: ai gresit, ai fost prins, platesti! Cati dintre noi nu am gresit si nimeni nu ne-a mai compatimit atata, chiar daca greselile au fost mult mai mici. Este drept, Mutu este un bun fotbalist, dar acest lucru nu inseamna ca e de neinlocuit, mai ales ca i-a cam trecut vremea, iar in ultimul timp a venit si a jucat la Nationala cu nasul cam prea pe sus.
In orice caz, gestul lui Nati Meir poate fi catalogat drept un mare rahat cu tenta electorala, rahat imprastiat amarnic de ploaie.

Dan Bota

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.