Chestionarele pentru permis pe internet

Chestionarele pentru permis pe internet

0 166

Intrebarile care se regasesc in chestionarele oficiale pentru obtinerea permisului de conducere pot fi consultate, incepand de vineri, pe site-ului Directiei Regim Permise de Conducere si Inmatriculare a Vehiculelor.
Directia Regim Permise de Conducere si Inmatriculare a Vehiculelor pune la dispozitia publicului intrebarile care se regasesc in chestionarele oficiale pentru obtinerea permisului de conducere, prin intermediul site-ului institutiei, www.drpciv.ro, sectiunea Servicii on-line.
Incarcarea chestionarelor on line se poate realiza doar dupa autentificarea vizitatorului pe pagina principala a site-ului, in prezent fiind disponibile chestionare pentru categoriile A si B, in limba romana, urmand ca in perioada imediat urmatoare sa fie introduse intrebari pentru toate categoriile si in limbile engleza, maghiara, franceza si germana.
Potrivit sursei citate, prin serviciul on-line se poate simula un examen real pentru obtinerea permisului de conducere, prin generarea automata a unui chestionar alcatuit din fondul general de intrebari.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.