Chestionarele auto sunt pe internet

Chestionarele auto sunt pe internet

0 75

In Romania? se petrec lucruri cu-adevarat de rasul lumii. Chestionarele pentru examenul auto circula de ceva vreme pe internet. De aici intervin mai multe discutii interesante: in primul rand, este la mintea cocosului ca oricine memoreaza variantele corecte isi poate lua carnetul de sofer fara sa aiba habar despre legislatia rutiera.


???????????????Chestionarele nu au fost fotografiate de catre candidati cu telefonul mobil, deoarece calitatea imaginii demonstreaza ca au fost scanate de o persoana din randul agentilor examinatori (acest lucru este confirmat de catre specialistii in domeniu), iar ultimul lucru si cel tragic-comic este ca inedita situatie nu prezinta niciun motiv de ingrijorare, deoarece cei respinsi raman la un nivel de 60% din numarul total de?candidati.


??????????? Acest lucru este confirmat de catre seful Serviciului Public Regim Permise Auto si Inmatriculare a Vehiculelor Brasov, Cristian Cretu, care a afirmat: : „Si cei de la Bucuresti cunosc povestea. Dar si cu chestionarele pe internet, candidatii tot nu se pregatesc si doar 40% din ei iau examenul”.


??????????? Acum nu stim ce este mai tragic: faptul ca aceste chestionare sunt pe internet sau ca oamenii sunt atat de ignoranti incat nu sunt in stare sa memoreze niste raspunsuri grila deja rezolvate.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.