Challenge Tourism Today cauta studenti cu spirit antreprenorial

Challenge Tourism Today cauta studenti cu spirit antreprenorial

0 61

Challenge Tourism Today este un progra care areca scop facilitarea relatiilor dintre firmele de tursim brasovene si viitorii lor angajati, studentii de la facultatile de turism.
Programul este initiat de organizatia studenteasca internationala AIESEC care doreste ca tinerii interesati de o cariera in acest domeniu sa beneficieze de stagii de pregatire chiar si in afara tarii.
Cei care vor sa se inscrie in acest program o mai pot face pana la data de 8 aprilie, iar formularele de inscriere le pot gasi in corpul C al Universit??ii Transilvania la infodesk-uri sau acces?nd pagina de internet www.aiesecbv.ro.
Proiectul va avea mai intai o parte teoretica ce se va desfasura in perioada 13-15 aprilie, iar scopul sau este de a promova strategiile inceperii unei afaceri in turism, dar si ceea ce inseamna turismul ecologic si energia alternativa. In luna mai va urma perioada practica, iar studentii brasoveni se vor imparti in grupuri pentru a lucra timp de trei saptamani la un studiu de caz propus de companiile participante. Studentii vor avea pentru ce sa-si dea interesul pntru ca proiectul lor trebuie sa fie extrem de bine ancorat in realitatea economica a tarii, acesta putand fi cumparat de companiile participante.
Cei care vor reusi si vor dori sa continue dezvoltarea carierei in domeniu, vor putea sa urmeze un stagiu de pregatire in strainatate.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.