CFR ofera vagoane speciale pentru schiuri si biciclete

CFR ofera vagoane speciale pentru schiuri si biciclete

0 122

Pentru ca se apropie iarna, iar meteorologii au anuntat ca va ninge la sfarsitul lui noiembrie, cu totii ne indreptam atentia spre localitatile cu partii din tara. Bineinteles, ca primele vizate sunt statiunile de pe Valea Prahovei. Traficul infernal de pe acest drum national ii determina pe multi sa laege un alt mijoc de transport in aceasta directie. Cealalta varianta la indemana fiecaruia dintre noi este trenul.
Vagoanele CFR se vor umple de turisti care nu vor calatori cu mana goala, ci isi vor lua cu ei sanii, schiuri, snowboard-uri, bob-uri si alte echipamente speciale practicarii sporturilor de iarna.
Compania nationala CFR, prevazatoare si atenta la nevoile clientilor lor, s-a gandit ca trebuie sa rezolve nevoile clientilor sai: vagoane cu spatii gratuite pentru biciclete si schiuri.
CFR Calatori informeaza pasagerii ca, incepand cu data de 13 noiembrie 2008, a fost introdus permanent, in compunerea trenurilor de pe ruta Bucuresti Nord – Brasov si retur, cate un vagon prevazut cu spatii pentru biciclete si/sau schiuri, dupa cum urmeaza:
* Acc1745/1746, cu plecare din Bucuresti Nord la 07.30 si sosire in Brasov la 10.19;
* Acc 1621/1622, cu plecare din Brasov la 17.15 si sosire in Bucuresti Nord la 20.25.
Acest serviciu este gratuit, iar capacitatea de transport pe vagon este de 8 biciclete si/sau de 24 perechi de schiuri. Instructiunile de asigurare si de depozitare ale bicicletelor si/sau ale schiurilor sunt afisate in vagon.
Inainte de efectuarea calatoriei, pasagerii sunt rugati sa solicite la statiile si agentiile CFR din Bucuresti si din tara informatii privind rutele si orariile trenurilor.
Informatii legate de orarii, tarife, circulatia trenurilor, oferte, etc. sunt disponibile si la telefon: 021/9521 pentru trafic local, 021/314.55.28 (Agentia nr. 1 Bucuresti) pentru trafic international si pe site-ul www.cfr.ro

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.