CFR Cluj centenara!

CFR Cluj centenara!

0 253

Putini stiu ca una din cele mai vechi echipe de fotbal din Romania se afla la Cluj-Napoca.


Aniversarea clubului CFR va fi sarbatorita in a doua parte a lunii iulie 2007, cind la Cluj va avea loc un turneu la care vor participa patru echipe. Responsabilii clubului doresc ca sarbatoare sa fie una de exceptie, motiv pentru care acorda o mare atentie manifestarilor si invitatilor ce vor participa la eveniment.


Presedintele CFR Cluj, Iuliu Muresan, a anuntat ca presedintele FIFA, Joseph Blatter, este asteptat la centenarul clubului clujean, in vara lui 2007. „L-am invitat pe Joseph Blatter, presedintele FIFA, si sunt convins ca va veni“, a spus Muresan.


Din cate se spune, anul trecut, presedintele gruparii clujene si finantatorul Paszkany Arpad au luat masa cu Blatter si acesta a promis inca de atunci ca va veni la Cluj in anul in care CFR sarbatoreste centenarul.


In ce priveste turneul care va fi organizat la Cluj-Napoca, cu acest prilej se fac pregatiri pentru o prezenta de top. „Am contactat trei cluburi cunoscute, din campionate puternice. Dintre ele se vor alege doua dintre formatiile participante. A treia va fi din Romania“, a declarat presedintele Muresan.


Vlad T.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.