CFR Cluj a ajuns pe site-ul UEFA

CFR Cluj a ajuns pe site-ul UEFA

0 260

Site-ul oficial al Uniunii Europene de Fotbal (UEFA) scrie intr-un articol despre formatia romana CFR 1907 Cluj, „echipa multinationala a Clujului a terminat sezonul de toamna pe locul patru in Romania si aspira indreptatit la un loc de Liga Campionilor”.

In acest moment, CFR Cluj este echipa cu cei mai multi fotbalisti straini din campionatul Romaniei: cinci jucatori portughezi, un francez, un moldovean, un bolivian, un paraguayan, un brazilian si doi sarbi. Cu aceasta legiune de 12 straini, Clujul spera sa ajunga in Europa sezonul urmator, scrie articolul postat pe site-ul UEFA.
Dupa ce l-au transferat pe internationalul moldovean Viorel Frunza, conducatorii lui CFR au obtinut semnaturile fundasului central brazilian Andre de Sousa Galiassi si a atacantului paraguayan Miguel Angel Cuellar, ambii de la Bolivar La Paz, campioana Boliviei, si ale inca doi fundasi din Portugalia, francezul Antony da Silva „Toni” de la Estrela Amadora, si Federico Martinez, de la Pacos de Ferreira. Clujenii mai vizeaza completarea lotului cu un mijlocas.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.