CFR Calatori introduce 20 de trenuri suplimentare de la 30 aprilie 2009

CFR Calatori introduce 20 de trenuri suplimentare de la 30 aprilie 2009

0 223

CFR Calatori a anuntat printr-un comunicat de presa ca va suplimenta numarul convoaileor de trenuri pe mai multe rute feroviare din tara, incepand cu data de 30 aprilie: spre si dinspre Bucuresti, Mangalia, Vatra Dornei, Iasi, Bacau, Cluj, Brasov, Craiova si Galati.
Astfel, vor fi introduse inca 20 de trenuri pe rutele din tara considerate a fi cele mai solicitate.
Si cum se apropie ziua de 1 mai si tot romanul vrea sa inaugureze deschiderea sezonului estival printr-un week-end rapid pe malul marii, in perioada 30 aprilie – 3 mai, vor fi introduse trenul intercity pe relatia Bucuresti Nord – Mangalia si retur si trenul rapid pe ruta Bucuresti Nord – Mangalia. In perioada 1 – 4 mai, se va introduce suplimentar trenul rapid Mangalia – Bucuresti Nord.
Pe relatia Vatra Dornei vor circula suplimentar, in perioada 30 aprilie – 30 mai, trenuri rapid pe relatia Cluj Napoca – Vatra Dornei si retur, precum si un trenul accelerat pe ruta Iasi – Vatra Dornei si retur.
De asemenea, dinspre Iasi vor circula suplimentar, in perioada 30 aprilie – 4 mai, trenuri accelerat pe relatiile Iasi – Galati si Galati – Iasi.
Din Bacau se va introduce, in zilele de 30 aprilie si 1 mai, trenul accelerat Bucuresti Nord – Bacau, iar in zilele de 30 aprilie – 1 mai si 1-2 mai, trenul accelerat Bacau – Bucuresti Nord.
Pe relatia Cluj Napoca vor fi introduse, in perioada 30 aprilie – 4 mai, trenuri accelerat spre Iasi.
Si um este posibil ca pentru acest week-end prelungit sa fie destui romani care sa prefere muntele, dinspre Brasov vor circula, in perioada 1 – 3 mai, un tren rapid spre Bucuresti Nord, iar din Craiova, in perioada 30 aprilie – 3 mai, tot un rapid, spre Bucuresti Nord si retur.
CFR Calatori va mai introduce dinspre Galati, in zilele de 29 si 30 aprilie, trenuri accelerat spre Constanta.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.