CFR Călători ieftinește biletele în week-end

CFR Călători ieftinește biletele în week-end

0 123

CFR Călători a anunțat vineri, 3 ianuarie, că ieftinește biletele, cu 15%, până la 35% în weekend. Astfel, o călătorie București-Brașov, va costa 16,66 lei, în loc de 25 lei, cu un tren Regio Expres, potrivit unui comunicat remis vineri.

O călătorie cu un tren Interregio, între București și Brașov va costa 32,95 lei, pe sens, în loc de 48,6 lei, Pe ruta București-Predeal, un bilet va costa 27,04 lei la un tren Interregio și 12,9 lei la un tren Regio Expres.

Călătorii care pleacă din Brașov spre Miercurea Ciuc de exemplu, vor plăti 20,8 lei la Interregio, iar biletul între Suceava și Vatra Dornei Băi va costa 23,92 lei.

Toate prețurile menționate, includ și tariful de rezervare a locului, în valoare de 3,90 lei, la tren Interregio și 1 leu la tren Regio Expres. La această ofertă, procurarea tichetului de rezervare a locului la vagoanele de clasa 1 si a 2-a, este opțională. Achiziționarea biletului de weekend se poate face numai de la casele de bilete din gări și de la agențiile de voiaj CFR.

D.D.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.