CFR Calatori: 20 de trenuri suplimentare, de Paste!

CFR Calatori: 20 de trenuri suplimentare, de Paste!

0 164

CFR Calatori va introduce, de Paste, 20 de trenuri suplimentare pe rutele cele mai solicitate: Vatra Dornei, Iasi, Suceava, Bacau,Cluj Napoca, Brasov, Craiova, Lupeni si Marasesti, se arata intr-un comunicat al companiei.
Astfel, pe destinatia Vatra Dornei, in perioada 16-20 aprilie, vor fi introduse patru trenuri, din care doua rapid si doua accelerat. Spre si dinspre Iasi, in aceeasi perioada, vor circula suplimentar patru trenuri accelerat.
In perioada cuprinsa intre 16-21 aprilie pentru destinatiile Suceava, Bacau si Cluj Napoca numarul de trenuri va fi suplimentat cu cate doua trenuri accelerat pe fiecare relatie.
Spre si dinspre Brasov, in perioada 16-20 aprilie, se va suplimenta cu un tren rapid, iar pentru Craiova in zilele de 16-17 si 20 aprilie vor fi introduse suplimentar doua trenuri rapid.
Totodata, in aceasta perioada CFR Calatori va suplimenta cu un numar de peste 40 de vagoane la unele trenuri de calatori, care vor circula cu plecare din Bucuresti Nord si retur pe relatiile Timisoara, Craiova, Targu Jiu, Drobeta Turnu Severin, Brasov, Oradea, Cluj Napoca, Deva, Targu Mures, Sighetu Marmatiei, Suceava, Piatra Neamt, Bacau, Iasi, Galati, Constanta.
In acelasi timp, in perioada Sarbatorilor de Paste si a vacantei scolare, vor fi anulate temporar din 18 pana in 21 aprilie aproximativ 50 de trenuri, din 1.500, de rang superior, care sunt in circulatie pe mai multe rute din tara ca urmare a traficului scazut.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.