CFR Brasov cu gandul la barajul de promovare

CFR Brasov cu gandul la barajul de promovare

0 191
CFR Brasov grupare pregatita de tehnicianul Lucian Petre, (fost jucator la Tractorul Brasov si FC Brasov), a reusit sa castige partida contra celor de la Cristian cu scorul de  4-1, intr-un meci din etapa a X-a a Ligii a IV-a de fotbal. In urma acestei victorii feroviarii brasoveni s-au instalat pe prima prozitie a clasamentului, iar acest lucru i-a facut sa se gandeasca la barajul pentru promovare.,
Dupa CFR (23 puncte) urmeaza, in ordine, Infratirea Harman (20 p), FC Rasnov (19 p), ASF Zarnesti (18 p) si Inter Cristian (16 p). Antrenorul principal al CFR-ului, Lucian Petre a facut o marturisire cu privire la momentul in care a ajuns sa pregateasca aceasa echipa in vara acestui an.
"Mai intai, am avut o discutie cu patronul. Mi-a spus ca a avut mai multe variante de antrenor si ca, in cele din urma, s-a oprit la mine. Faptul ca dorea sa incepem un proiect pe termen lung, care sa aiba un cap si o coada, cum se spune, mi-a placut. Asa am pornit la drum. Din start, nu s-a plecat pe ideea de a promova. Timpul pana la startul sezonului era foarte scurt. Cam trei saptamani ne desparteau de prima etapa si noi nu stiam cu ce lot plecam la drum. In conditiile prezentate, CFR Brasov si-a incropit un lot. Am pornit de la zero. Multi jucatori au venit pe parcursul pregatirilor, chiar si dupa inceperea campionatului, cazurile lui Morcov si Chifor”, arata Lucian Petre. Iar acum, dac-ar fi sa privim clasamentul, politica „pasilor marunti”, adoptata in vara, s-a dovedit a fi potrivita pentru CFR. Daca se munceste si exista seriozitate, cu o mana de jucatori se poate face treaba buna. Se poate obtine un joc de calitate, urmat de rezultate pe masura. Daca aceste rezultate ne vor lmpinge spre barajul de promovare, bucuria va fi cu atat mai mare, pentru o echipa care a-nviat intr-un timp atat de scurt”, a afirmat Lucian Petre.
 
Cristinel Stavaru

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.