Cetățenii din Hărman, Prejmer și Târlungeni au câștigat procesul – CONSILIUL JUDEȚEAN...

Cetățenii din Hărman, Prejmer și Târlungeni au câștigat procesul – CONSILIUL JUDEȚEAN Brașov face recurs!

0 59

Așa cum era de aștptat CJ Brașov a pierdut lupta cu cetățenii din trei localități vecine cu municipiul Brașov, Hărman, Prejmer și Târlungeni, pe subiectul „Planului Județean de Gestionare a Deșeurilor în Județul Brașov 2020-2025”. Practic cetățenii, conform prevederilor legale și-au exprimat dezacordul față de proiectul celor de la CJ de a duce gunoiul la o bază de reciclare aflată in zona Prejmer și Târlungeni, cerând desființarea Planului Județean de Gestionare a Deșeurilor.
În primă instanță în procesul de anulare a Planului Județean de Gestionare a Deșeurilor în Județul Brașov 2020-2025, judecătorii au dat dreptate cetățenilor. Lovită în orgoliu, ăn loc să caute alte soluții, Consiliul Județean Brașov continuă lupta cu locuitorii din cele trei localități și face recurs angajând una dintre cele mai renumite firme de avocatură.
Ce spun reprezentanții cetățenilor:
Cu toate acestea vom merge mai departe în demersul nostru, pentru că dreptatea e de partea noastră, a cetățenilor din Prejmer, Hărman și Tărlungeni care nu ne dorim fabrica de gunoi la Prejmer și drumul gunoaielor prin Hărman” declară Grupul de Implicare Cetăţenească Ciucaş.
In foto jos, cea mai proaspătă Hotărâre a CJ Brasov, care acoperă decizia președintelui Adrian Veștea de a continua lupta cu cetățenii din localitățile menționate mai sus.
Anticipăm un nou conflict cu locuitorii din zona, pe tema noii Ocolitorii rutiere ce travesează/tangetează o parte din localitățile menționate.

Vlad T.

Nu este disponibilă nicio descriere pentru fotografie.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.