CET-ul da iar rateuri

CET-ul da iar rateuri

0 63

CET-ul se scalda din nou in ape tulburi. Daca nu bagi in seama o problema de sanatate, asta nu inseamna ca nu esti bolnav. Asa si centrala noastra este iar obligata sa ia masuri intr-o ultima incercare de redresare.
In consecinta, alte zece centrale de cvartal risca sa ramana fara agentul termic necesar prepararii apei calde menajere, in urma neplatii datoriilor dupa ce in urma cu putin timp patru centrale de cvartal au ramas fara apa calda.
„Din pacate, asociatiile de proprietari cu debite la CET nu au inteles situatia grava in care societatea se afla din cauza rau-platnicilor, si nu si-au achitat datoriile, iar in ultima perioada nu s-au inregistrat incasari importante din partea acestora. Ca urmare, pentru a raspunde solicitarii Distrigaz, si pentru a se evita sistarea apei calde menajere pentru intregul municipiu, a fost propusa limitarea furnizarii de agent termic in cazul a 10 CT-uri, care nu vor mai furniza agent termic catre populatie pe anumite ramuri, la care sint bransate asociatii cu datorii“, a afirmat conducerea CET Brasov.
Se pare ca acest serial tragico- dramatic al rau-platnicilor urmeaza reteta „de succes” a telenovelei Cautarea Elodia, in varianta „Cautarea solutiei in van”.
Distrigaz Sud va hotari daca vor exista si victime colaterale, adica daca cele zece centrale vor fi oprite complet sau daca furnizarea agentului termic va fi sistata doar pe ramuri corespunzatoare asociatiilor cu datorii.

S.M.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.