CET-ul brasovean amendat

CET-ul brasovean amendat

0 71

Inedita situatie cu care s-au confruntat locatarii blocului de pe Bulevardul Saturn 35, scara D, care au avut de platit facturi astronomice la incalzire, este pe cale de a se remedia. In acest sens, Oficiului Judetean de Protectia Consumatorilor a amendat CET Brasov cu suma de ?4.000 de lei, fiind gasit vinovat de faptul ca dublat facturile la intretinere si a anuntat ca respectivele facturi vor fi recalculate.
??????????? Dupa ce in lunile decembrie si ianuarie mai multe familii s-au trezit cu facturi astronomice la intretinere, administratorul asociatiei, Virginia Orban, a facut apel la ?Oficiul Judetean de Protectia Consumatorilor. Aceasta a sezizat faptul ca de la inceputul sezonului rece 2007/2008, desi din punct de vedere tehnic nu s-a schimbat nimic fata de anii precedenti, adica nu s-a mai debransat nici o familie de la sistemul centralizat, totusi, consumurile inregistrate de contorul de bransament s-au dublat.


??????????? OJPC a studiat cazul pentru mai multe saptamani si, prin vocea inspectorul-sef, Iulian Mara, a prezentat concluziile verificarilor intreprinse la CET, la asociatia de proprietari si la firma de repartitoare Ista, pentru a stabili cauza dublarii consumurilor pe contorul de bransament. Rezultatul a fost ca CET Brasov a fost gasit vinovat si a primit amenda maxima de 4.000 de lei.


??????????? Purtatorul de cuvant al CET, Simona Eftimie, a precizat ca societatea va contesta amenda aplicata de OJPC.


?

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.