CET-ul Brasov fara gaz

CET-ul Brasov fara gaz

0 90

Ieri pe la pranz, CET Brasov, impreuna cu o serie de clienti casnici sau noncasnici, au ramas fara gaz, deoarece a aparut o defectiune tehnica in reteaua de distributie a gazului metan. Pe langa acestia, si circa14.000 de apartamente ale platformei de Nord riscand sa faca piroane in case.
Directorul CETBrasov, Florin Cutitei, a declarat ca, initial, Distrigaz l-a informat prin fax ca intreruperea furnizarii de gaz metan, din cauza averiei de pe magistrala care alimenteaza si societatea de termoficare, va avea loc intre orele 10,00 si 13,30, dar aceasta a fost decalata.
„Nu au reusit sa localizeze insa locul avariei, pe undeva pe strada Zizinului nr. 123, decat spre ora pranzului, asa ca ne-au anunþat ulterior ca intreruperea va avea loc intre orele 13,30 si 18,00”, a precizat directorul CET.
Din fericire CET nu si-a intrerupt complet activitatea, directorul Cutitei precizand ca, in premiera, la aceasta ora, CET functioneaza exclusiv pe carbune, insa prelungirea nealimentarii cu gaz va pune in pericol furnizarea de agent termic pentru blocurile racordate la sursa CET.
Sa speram ca totul va fi ca un foc de paie si Distrigaz se va incadra in timpul promis pentru remedieri, astfel incat cetatenii sa nu aiba de suferit prea mult din cauza acestei avarii, mai ales ca iarna cu geruri inca ne bantuie.

Dan Bota

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.