CET trece la debransari

CET trece la debransari

0 93

Veste prosta pentru locuitorii asociatiilor de proprietari unde sunt inregistrate dotorii mari la intretinere. CET brasov a anuntat ca va incepe lucrarile de debransare in acesta saptamana. Partea prosta este ca alaturi de familiile cu datorii mari la intretinere, vor suferi si cele care sunt la zi cu plata cetra furnizorul de caldura si de apa calda, singura lor vina fiind ca au vecini rau platnici.


??????????? Desi acesta masura era programat a se lua la sfarsitul lunii decembrie, rau-platnici au fost pasuiti pana dupa Anul Nou. Singura solutie de evitare a acestor masuri este plata grabnica a unuor ume mari din contul datoriilor. CET Brasov se confrunta cu grave probleme financiare, majoritatea pricinuite de faptul ca numeoase asociatii de proprietari au sarit mai multe luni plata la intretinere. ?In ultima vreme CET-ul este in prag de faliment, mai multi creditorii ai regiei, in speciali furnizorii de combustibil, cerand public a CET sa fie declarat falimentar si in stare de insolventa.


??????????? Nefericitii acre vor petrece sfasitul iernii intr-un ger cumplit in apartamente sunt proprietarii de apartamente din Asociatia de Proprietari Branduselor 52, mai exact cele 20 de apartamente de pe Al. Vlahuta nr. 51, bl.1, sc.B, la care se adauga alte 13 apartamente de pe str. Parcul Mic nr.21, bl.2A, sc.B, apartinand Asociatiei de Proprietari Parcul Mic 52/2C. Grosul debransatiilor va fi dat de cateva blocuri apartinand Asociatiei de Proprietari Rozmarinul din cartierul Noua.


??????????? „Potrivit art. 6 din H.G. nr. 933/ 2004, privind contorizarea consumatorilor racordati la sistemele publice centralizate de alimentare cu energie termica, «pentru restantele la plata facturilor pe o perioada mai mare de trei luni, furnizorii de energie termica vor sista prestarea serviciului catre consumatorii rau-platnici, inclusiv in perioada sezonului rece, in baza contractelor, respectiv a conventiilor individuale». Furnizarea agentului termic se va relua in momentul in care asociatiile vor achita sume importante din restante”, a declarat Simona Eftimie, purtatorul de cuvant al CET.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.