CET Brasov intra in moarte clinica

CET Brasov intra in moarte clinica

0 58

Se pare ca zilele CET-ului brasovean sunt numarate. Spunem acest lucru, deoarece Directia Generala de Administrare a Marilor Contribuabili Bucuresti a cerut executarea silita a debitorului SC Centrala Electrica de Termoficare (CET) Brasov SA, pentru o datorie de peste un milion de lei. Prima masura in acest caz a fost luata de catre Administratia Finantelor Publice pentru Contribuabilii Mijlocii Brasov care a programat pentru data de 10 iunie o licitatie pentru vanzarea unui teren de construciti cu o suprafata de 10.264,31 mp, aflat in Sanpetru, asupra caruia creditorul are titlu executoriu.
Din cauza faptului ca, la licitatia precedenta, nu s-a prezentat nimeni pretul de pornire va fi unul diminuat, adica este de 858.738 lei fara TVA. Cei care pretind vreun drept asupra acestui bun au fost invitati sa instiinteze despre aceasta organul de executare, inainte de data stabilita pentru vanzare.
Referitor la situatia existenta, directorul general al CET Brasov, Florin Cutitei, a afirmat ca si-a exercitat deja dreptul legal de a face contestatie impotriva masurii, ce se va judeca inainte de data stabilita pentru licitatie. El a explicat ca debitul provine dintr-un credit sindicalizat, contractat de CET in 2002, pentru achizitia de combustibil, in special carbune, destinat producerii agentului termic pentru incalzire

S.M.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.