CET Brasov ia masuri drastice impotriva rau-platnicilor

CET Brasov ia masuri drastice impotriva rau-platnicilor

0 57

Se pare ca rabdarea conducerii societatii Cet Brasov SA a ajuns la limita. Acesta a anuntat ca asociatii de proprietari care inregistreaza restante la apa calda menajera si la caldura sa le fie trimise somatii in vederea achitarii debitelor. Cei care nu se vor conforma vor avea o mare surpriza, conform spuselor directorului CET Brasov SA, adica li se va sista furnizarea de apa calda.
„Deoarece sumele datorate de asociatiile de proprietari au crescut, iar ritmul de plata a facturilor este in scadere, in perioada urmatoare vom transmite somatii catre rau-platnici. La acest moment, datoriile pe care le inregistram de la populatie se ridica la valoarea de 12 milioane de lei. Si vorbim aici doar de facturi restante, nu si de cele curente”, a declarat directorul Florin Cutitei.
Locuitorii, care apartin de asociatiile de proprietari cu restante, vor avea surpriza ca constate ca li sa va sista furnizarea apei calde menajere, daca nu vor achita debitele in termenul stabilit in somatii, respectiv cinci zile de la primirea lor.

S.M.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.