CET Brasov disponibilizeaza

CET Brasov disponibilizeaza

0 191

Conducerea CET Brasov s-a hotarat sa disponibilizeze100 din cei 850 de angajaþi ai sai in momentul de fata, aceasta incepand cu 1 septembrie.
Dintre acesti 100 de disponibilizati, 10-15% reprezinta personalul TESA. Printre cei concediati se numara ingineri, maistrii si muncitori.
Disponibilizarile au fost aprobate in sedinþa conducerii CET. Persoanele care vor fi concediate au dreptul la sapte sau opt salarii compensatorii, dar reprezentantii centralei de termoficare spun ca nu stiu daca le vor putea plati acesti bani celor disponibilizaþi.
Pe mine nu asta ma ingrijoreaza, pentru ca exista maicuta Primaria, ca for tutelar, si da ia banii din bugetul local, doar s-o termina mai repede cu acest CET vesnic flamand si neaducator, in starea in care se afla, de crva pitzule. Eu ma gandesc ce voi face la iarna si cu cate paturi sa imbrac toate caloriferele ca sa nu ctape. Caci daca pana in octombrie sau noiembrie vor mai zbura inca vreo 200 sau 300 de oameni de la CET, cine o sa puna pe foc, cine se va duce in padure sa taie lemne si cine le va aduce?
Si asta vazand ca nu se simte nicio alta miscare cu noua centrala promisa si nici reparatii la aceasta, existenta acum, nu se aude sa se faca, pe intregul ei sistem, adica producere de agent termic si transportul lui.
Asa ca, stimati brasoveni racordati inca la CET, lasati orice speranta de caldura cand priviti spre mandrul cos al CET si adunati-va de prin codri uscaturi si alte craci pentru viitoarele sobite de tuci. Caci nu vad Primaria Brasov sa rezolve prea curand problema CET.

Dan Bota

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.