Certificat de calitate – Kasrut-Pesah – pentru sucurile naturale Orhei -Vit

Certificat de calitate – Kasrut-Pesah – pentru sucurile naturale Orhei -Vit

0 77

Unul din cei mai mar producatori de sucuri din Republica Moldova, „Orhei-Vit”, a fost recunoscuta kuser, comunica pagina comunitatii evreiesti din Moldova, dorledor.info.
Acest fapt este confirmat de certificatul cuser de cel mai inalt nivel Kasrut-Pesah, primit de catre companie in acest an din partea celei mai autoritare organizatii in domeniul atribuirii semnului calitatii cuser de pe toate continentele „BADATZ CHASAMSOFFER”.
Dreptul de a oferi astfel de certificate il are Marele rabinat din Israel, inspectia kasrutului din New York si alte organizatii. Calitatea de kuser a productiei „Orhei-Vit” a fost confirmata de rabinul Iesohua Kofman.
Conform documentului eliberat, sucurile acestei companii corespund intru-totul standardelor de productie a alimentelor kuser.
Productia koser reprezinta produsele care sunt acceptate pentru alimentarea evreilor. Potrivit traditiei iudaice, drept kuser sunt recunoscute produsele care corespund unui set de legi, „kasrut”.
O serie de produse pot fi considerate kuser doar in cazul in care procesul de productie sunt insotire de anumite ritualuri iudaice si sunt ferite de contact direct cu goym (neiudei).
Din aceste considerente, crestinilor ortodocsi nu li se recomanda consumul unor astfel de produse.
Presedintele Consiliului Directorilor al companiei „Orhei-Vit” este Alexandr Bilinkis, liderul comunitatii evreiesti din Republica Moldova.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.