Cersetorie fara temei

Cersetorie fara temei

0 64


Deputatul etniei romilor,Nicolae Paun, s-a apucat de cersit. Ii cere presedintelui Basescu sa se implice in solutionarea unei probleme create artificial de tigani insisi:marginalizarea. Cica nu au locuinte omenesti, nu au apa si drumuri – da’ ce, le trebuiesc piste speciale ca la biciclisti ? – nu au curent ( decat daca deschid usile si ferestrele ), nu au acces la scoli si servicii de sanatate. Pe naiba!


In scoli si spitale nu le interzice nimeni sa mearga, dar daca uita sa-si mai spele vorba si portul este normal sa fie priviti si tratati mai cu fereala. La munca – inafara de cea sexuala – nu se inghesuie. Cei care ii angajeaza la diferite lucrari trebuiesc sa stea dupa ei ca sa faca treaba, sa nu strice si sa nu fure. Intr-o lume civilizata nu renunta la obiceiuri ancestrale – vezi casatoriile intre copii de 10-12 ani etc. Trebuie sa mai continui?


In schimb smecherii lor traiesc intr-un lux exorbitant si de prost gust, cheltuind milioane si miliarde. Nu pun acuma problema provenientei banilor pentru acest lux. Ma intreb doar: de ce as fi obligat eu, contribuabilul onest, sa dau din banii mei? castigati cu truda, ca tiganul sa stea cu burta la soare? De ce nu ii ajuta in primul rand coetnicii lor putred de bogati, care sfideaza, datorita averilor, in dreapta si stanga ?


?


?


Dan Bota

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.