Ceremonie cu ocazia Zilei Naționale a României în data de 1 decembrie...

Ceremonie cu ocazia Zilei Naționale a României în data de 1 decembrie 2021, ora 11.00

0 38

La nivel național, ceremoniile militare și religioase organizate în toate garnizoanele municipiu reședință de județ vor avea loc, într-o concepție unitară, începând cu ora 11.00.

Activitățile planificate cu ocazia zilei de 1 Decembrie, la solicitarea instituției prefectului județul Brașov, se vor desfășura pe Bulevardul Eroilor, cu efective aparținând Brigăzii 2 Vânători de Munte ”Sarmizegetusa”, Inspectoratului  de  Jandarmi  Județean “Nicolae Titulescu“, Inspectoratului pentru Situații de Urgență ”Țara Bârsei” din județul Brașov și Inspectoratului de Poliție Județean.În încheierea ceremonialului militar și religios vor defila, prezentând onorul publicului participant la activitate, 250 de militari și 31 de mijloace tehnice, reprezentând Ministerul Apărării Naționale și Ministerul Afacerilor Interne. La festivitate vor participa oficialități locale și cadre militare din structuri aflate în compunerea garnizoanei Brașov.

Ceremonii asemănătoare, dar în format restrâns, vor avea loc și în localitățile Predeal, Azuga, Sinaia, Bușteni, Săcele, Hărman și Codlea.

Activitățile se vor desfășura cu respectarea tuturor regulilor și măsurilor stabilite pentru prevenirea îmbolnăvirii cu virusul SARS-CoV-2, conform legislației în vigoare.

D.D.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.