Cerc de matematica pentru elevii de elita

Cerc de matematica pentru elevii de elita

0 80

Centrul de performanta CONIL organizeaza alaturi de institutori renumiti si cu experienta, cercuri de performanta in matematica pentru elevii isteti ai claselor II-IV !
Pentru ca acest lucru sa se implineasca, CONIL a cooptat in echipa sa profesori cu vasta experienta, creativi si dornici de a scoate la lumina calitati si abilitati in micii elevi.
Toate aceastea se vor realiza in cadrul cercului „Matematica pentru Olimpici”, ce va fi sustinut in fiecare sambata intre orele 9:30-11:00 , incepand cu 2 octombrie 2010.
In cadrul centrului de excelenta CONIL , copiii cu drag de matematica vor descoperi cum matematica devine un joc, iar jocul ii pregateste pentru cele mai dificile concursuri scolare. (Cangurul, Euclid, Arhimede, Olimpiada ) .
Sesiunile vor fi saptamanale iar costurile vor putea fi sustinute de orice familie ce isi doreste ca micutul sau sa performeze.
Cei mici se pot inscrie pana la data de 30 septembrie, contactand Centrul de Performanta CONIL la 0727-288.636 sau 0721-914.034 sau accesand blog.conilkindergarten.ro
CONIL Kindergarten functioneaza din anul 2005.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.