Cerbul de Aur ramane la Brasov

Cerbul de Aur ramane la Brasov

0 259

In acest an, timp de cateva luni bune nu s-a stiut nimic sigur despre desfasurarea sau nu a Cerbului de Aur la Brasov. Declaratiile autoritatilor locale si cele ale directorului TVR nu prea aveau puncte comune; in timp ce, in mai multe randuri, primarul Brasovului dadea ca sigura desfasurarea Cerbului la Brasov, cei de la TVR au reusit pana la urma sa sara peste un an, ba propunand ca locul de desfasurare a festivalului sa se schimbe de la an la an, ba invocand alte activitati prioritare.


Ca sa fie siguri ca situatia nu se va repeta, cele doua parti au pus deja la cale conditiile de desfasurare a Cerbului. Primarul George Scripcaru a declarat ca, in urma unei intalniri cu directorul TVR, Tudor Giurgiu, s-a stabilit ca editia a XVI-a a Festivalului Cerbul de Aur sa aiba loc la Brasov, in august 2007.


Inca din ianuarie, se vor forma, la Brasov, doua echipe de lucru, una a municipalitatii brasovene si alta a TVR, care vor pune la punct „datele a tot ceea ce inseamna Cerbul de Aur“.


Potrivit primarului, directorul general al TVR a propus ca festivalul sa fie corelat si cu alte evenimente, pentru ca programul sa nu fie numai de seara.


Se pare ca Giurgiu a renuntat la ideea oraselor itinerante, ca urmare a unor sondaje, care au concluzionat ca locul cel mai propice de desfasurare este tot Brasovul.


Locatia editiei din 2007 va ramane cea traditionala, in Piata Sfatului, si se va intinde pe durata a patru zile.


?

Anul acesta nu s-a mai desfasurat festivalul deoarece TVR a fost implicata in derularea mai multor proiecte de anvergura precum „TVR 50” sau Junior Eurovision Song Contest care se va desfasura, in decembrie, la Bucuresti.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.