Cerbul de Aur – intre A FI si A NU FI

Cerbul de Aur – intre A FI si A NU FI

0 154

Dupa ce, in urma cu cateva zile, anuntau cu surle si trambite ce vedete vor sa aduca si cum vor sa readuca publicul in Piata Sfatului, ultimele vesti referitoare la organizarea Cerbului de Aur sunt nu tocmai roz.
Astfel, potrivit site-ului oficial al festivalului, Comitetul Director al TVR a decis ca finalizarea discutiilor privind bugetul pentru Festivalul Cerbul de Aur 2010 sa se realizeze de catre noul Consiliu de Administratie, consiliu care din pacate inca nu exista.
„Intrucat, in acest moment, Televiziunea Romana functioneaza fara un Consiliu de Administratie, discutiile legate de organizarea Cerbului de Aur sunt blocate. Comitetul Director a considerat ca este de competenta noului Consiliu de Administratie sa decida daca Cerbul de Aur 2010 se mai poate organiza in bune conditii. In aceste conditii, conducerea televiziunii publice a decis sa suspende inscrierile pentru concursul international din cadrul festivalului, pana la o data ce va fi comunicatã ulterior”, se arata in comunicatul publicat pe site.
Din acest comunicat se intelege clar, desi pe sub randuri, ca Cerbul de Aur editia 2010 este sub semnul “A fi sau a nu fi”. Din pacate, deocamdata, mai mult nu este decat este!

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.