Cerbul de Aur in formula restransa?

Cerbul de Aur in formula restransa?

0 71


Deputatul Titus Corlatean a declarat ca inca nu este pierduta orice sansa ca festivalul Cerbul de Aur sa aiba loc. El sustine ca a avut discutii cu noul director al Televiziunii Romane, Alexandru Sassu, care nu ar avea nimic impotriva festivalului.


Din spusele lui Corlatean, care il citeaza pe Sassu, o problema ar fi lipsa fondurilor, in bugetul destul de subtire al TVR nefiind prevauti bani pentru eveniment. Deputatul a invitat noua conducere a TVR la Brasov, in vederea unor discutii cu Consiliul Judetean si Consiliul Local pentru identificarea de resurse financiare.


Optimismul lui Corlatean este putin cam exagerat, intrucat, dupa cum s-a dovedit, este greu sa aduci la aceeasi masa Primaria si Consiliul Judetean, chiar si pentru obiective vitale, cum ar fi alimentarea cu apa a judetului. In plus, deputatul recunoaste ca festivalul din acest an ar putea fi organizat doar intr-o formula redusa, de numai trei zile. Nici asa nu este usor, intrucat atat concurentii cat si vedetele care sustin recitaluri au nevoie de pregatire si trebuie sa stie din timp cum sa-si organizeze turneele. Solutia propusa, tardiva din pacate, ar putea conduce doar la un festival de palmares, cu vedete de mana a treia si concurenti pe masura.


?


Bianca Sorescu

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.