Cerbul de aur democrat liberal

Cerbul de aur democrat liberal

0 71


Din ograda administratiilor judetean si locala si a TVR, Cerbul de Aur a poposit in cea a partidelor, inspirand politicienii in campania electorala. Datorita simpatiei brasovenilor pentru festival, motiv de mandrie, mai ales pentru cetatenii mai varstnici care au prins primele editii, cu adevarat spectaculoase si care au dat lumii nume mari in muzica usoara, strategii considera Cerbul de aur o tema electorala importanta.


Drept urmare, ?consilierii locali PD-L s-au gandit deja la editia din 2008 a Cerbului, cea de-a 40-a, care ba e una, ba sunt doua, dar suntem asigurati ca va fi. Democrat liberalii propun o gala de zile mari, cu invitarea tuturor castigatorilor editiilor precedente si in acest sens, au initiat si depus la Primarie, un proiect de hotarare an de la Brasov.


Consilierul local PD-L Vasile Kraila a anuntat ca toate cheltuielile in acest sens vor fi suportate de la bugetul local, dar ca se va apela si la sponsori. „Sa nu uitam ca este vorba despre un eveniment important pentru Brasov, la care vor fi prezenti numai artisti de valoare”, a precizat Kraila.


?

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.