Cerbul de Aur boncane in instanta

Cerbul de Aur boncane in instanta

0 140

TVR se judeca cu… TVR. Conducerea televiziunii depune plangere penala in cazul S.C. TV Instant International. Societatea care a administrat festivalul „Cerbul de Aur“, si unde actionar majoritar este TVR, va fi data in judecata chiar de TVR.


?


Practic, Televiziunea nationala cere o ancheta penala asupra activitatii firmei TV Instant International, la care TVR este actionar majoritar si care s-a ocupat, intre altele, si de organizarea Cerbului de Aur pana in 2005, anunta printr-un comunicat de presa conducerea actuala a Televiziunii Romane. „Nu va fi menajat nici managementul dinaintea mandatului meu, avind in vedere faptul ca acesta a girat comiterea unor nereguli“, sustine in comunicat presedintele-director general al TVR, Tudor Giurgiu. „Televiziunea Romana se va adresa organelor competente si va depune plingere penala atat la Parchetul de pe linga Judecatoria Brasov, cat si organelor de politie, in cazul societatii in nume colectiv SC TV Instant International, la care TVR este actionar majoritar (68%), in urma unui studiu facut asupra profitabilitatii firmei la finalul anului 2006“, precizeaza comunicatul.


?


Studiul vizeaza activitatea societatii mentionate, in perioada 2002-2005. Directorul SC TV Instant International, brasoveanul Tiberiu Carstea, sustine insa ca nu a facut nimic ilegal in perioada mentionata si ca si-a dat tot concursul pentru realizarea auditului, in urma caruia nu i-a fost semnalat nimic ilegal.


M. Ola

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.