Cerbul de Aur 2009 este organizat in septembrie

Cerbul de Aur 2009 este organizat in septembrie

0 107

Televiziunea Romana si Primaria Municipiului Brasov au decis ca anul acesta Festivalul International „Cerbul de Aur“ sa se desfasoare in perioada 2-7 septembrie, tot in Piata Sfatului din Brasov, transmite corespondentul NewsIn.
La finele saptamanii trecute, conducerea Primariei Brasov s-a intalnit cu un reprezentant al TVR, Mioara Negescu, pentru a discuta detaliile legate de organizarea editiei 2009 a Festivalului International de Muzica „Cerbul de Aur”.
„Am discutat cu doamna Mioara Negescu, cea care raspunde de organizarea festivalului din acest an. Am fost informati ca, datorita unor evenimente pe care televiziunea le va organiza la finalul lunii august, «Cerbul de Aur» se va desfasura intre 2 si 7 septembrie. Am stabilit ca Primaria Brasov sa fie, la fel ca anul trecut co-organizator al festivalului, contributia noastra urmand a fi aceeasi ca si in 2008“, a declarat, marti, George Scripcaru, primarul municipiului Brasov.
Motivul pentru care a fost aleasa aceasta perioada se datoreaza mult asteptatului concert la canteretei de talie mondiala Madonna.
„TVR sustine ca nu se poate organiza la sfarsitul lunii august, deoarece atunci are loc concertul Madonnei la Bucuresti, iar TVR de-abia termina festivalurile Mamaia si Callatis”, a declarat, pentru cotidianul local Buna Ziua Brasov, primarul George Scripcaru.
Potrivit sursei citate, festivalul din acest an se va desfasura pe acelasi format ca anul trecut, Primaria urmand sa puna la dispozitia TVR locatia unde se va desfasura festivalul (Piata Sfatului) si sa contribuie cu asigurarea unor servicii conexe festivalului: salubritate, alimentarea cu curent electric, securitatea zonei de desfasurare a festivalului, o parte din cazari, servicii de protocol, dar si organizarea festivitatii de deschidere a festivalului.
„Vom prelungi toate autorizatiile emise anul trecut, pentru ca nu se schimba nimic si asteptam sa primim contractul pentru a intra cu el in Consiliul Local. Vom urmari si anul acesta ca cei care vor veni la Brasov sa fie persoane direct implicate in buna desfasurare a festivalului, pentru ca au fost si ani in care au venit la Brasov si oameni care nu aveau de-a face cu festivalul si i-am vazut prin oras cu ecusoanele de organizator la gat. Vrem sa evitam aceste situatii pentru a nu incarca bugetul festivalului. Stim fiecare ce avem de facut si vom trece la treaba“, a mai spus primarul George Scripcaru.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.