CERBUL DE AUR 2008

CERBUL DE AUR 2008

0 70

Cei trei concurenti care vor reprezenta Romania la Cerbul de Aur 2008 sunt Tony Poptamas & Desperado feat. Alexandra Ungureanu, Razvan Krivach si Dragos Chircu, informeaza Biroul de Presa al TVR.
Artistii au fost desemnati in cadrul finalei selectiei nationale desfasurate duminica, 10 august 2008, in urma votului publicului, care a contat in proportie de 50%, si a notelor din partea juriului – 50%.
Tony Poptamas & Desperado feat. Alexandra Ungureanu au obtinut nota maxima din partea juriului, sapte puncte, si s-au clasat pe locul doi la televot, primind sase puncte, in total 13 puncte. Razvan Krivach a obtinut cinci puncte de la membrii juriului plus alte cinci din partea telespectatorilor care au votat prin SMS si prin telefon, in total zece puncte. Cel de-al treilea clasat, Dragos Chircu, a obtinut sase puncte de la juriu si trei puncte in urma televotului, in total noua puncte. Juriul a fost format, ca si la fazele anterioare ale selectiei nationale, din realizatorul tv Titus Munteanu, interpreta Dida Dragan, jurnalista Liliana Levinta, compozitorii Adrian Ordean, Mihai Alexandru si Andrei Kerestely si regizorul muzical Alexandra Cepraga.
Ceilalti clasati au fost Annamari Dancs, pe locul patru, cu un total de opt puncte, urmata de Provincialii, cu sapte puncte, Alin Vaduva, cu sase puncte, si Florentina, cu trei puncte.
Cei trei castigatori ai finalei selectiei nationale pentru Cerbul de Aur 2008 vor concura cu alti 27 de artisti din strainatate.
Reamintim ca Festivalul Cerbul de Aur este organizat la Brasov, in perioada 3-8 septembrie 2008.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.