Echipa Centrului Naţional Olimpic de Tineret Braşov a luat astăzi startul în liga secundă de handbal masculin. Din acest sezon, la Braşov se pregătesc şi joacă în campionatul Diviziei A de handbal masculin, unii dintre cei mai buni handbalişti, componenţi ai echipei Centrului Naţional Olimpic de tineret, antrenaţi de Florin Paraschiv şi Alina Teslăraşu. În acest fel, iubitorii handbalului au asigurată continuitateacompetiţională, după dispariţia echipei Rom Cri Braşov. De la fosta echipă, evoluează acum în echipa nou apărută la Braşov, mai mulţi jucători: Stroe, Pliot, Pandelea, Păunescu, Robescu, Arnăut, Matei, Mandici, Roşca.

Astăzi, echipa CSU CNOT Braşov (denumirea competă) a debutat în Divizia A, într-un meci disputat în sala sporturilor de la poalele Tâmpei, împotriva echipei HC Sibiu, unde evoluează fostul jucător de primă ligă, Dorin Purcărea. CSU CNOT Braşov s-a impus, cu 28-23 (16-16), la capătul unei reprize secunde remarcabile, în care apărarea a fost la înălţime, reuşind, printre altele, să încaseze doar două goluri, timp de 23 de minute!

Picture 069,,Ne bucură rezultatul, dar, mai ales, evoluţia jucătorilor, în special în repriza secundă, când s-a văzut că sunt printre cei mai buni jucători din şară, la această categorie de vârstă. Mai avem foarte mult de lucru totuşi, încă nu sunt definitivate relaţiile de joc, nu sunt total puşi la punct cu pregătirea fizică. Totuşi, ţin să remarc că băieţii au muncit mult, în cele două săptămâni, decând s-a reunit lotul, iar astăzi s-au dăruit şi au obţinut o victorie frumoasă”.

În meciul cu HC Sibiu, golurile echipei braşovene au fost marcate de Budui 9, Stroe 6, Mihăilescu 4, Pliot 3, Bălan 2Bondor 1, Ciutacu 1 Pop 1, Matei 1.

În etapa următoare,jucătorii echipei CSU CNOT Braşov vor face deplasarea la Sighişoara, pentru meciul cu echipa Centrului Naţional de Excelenţă, o altă formaţie care ar trebui să înglobeze ce are mai valoros handbalul masculin românesc, la nivelul juniorilor şi tineretului.

Dorin Duşa

 

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.