Centrul de presa al FOTE 2013 de la Brasov este functionabil

Centrul de presa al FOTE 2013 de la Brasov este functionabil

0 101

Festivalului Olimpic al Tineretului European a inceput duminica dimineata iar tot de atunci este activ si Centrul de Presa, care va functiona pe toata durata acestei competitii, la Hotel Aurelius, etaj 2. De aici, jurnalistii isi vor putea ridica acreditarile si, daca este cazul, vor putea redacta materiale de presa.

Sorin Toarcea, coordonatorul Centrului de Presa a declarat: ”Avem asteptari mari, la fel ca intreaga mass media. Avem pana in acest moment peste 350 de persoane acreditate (jurnalisti, reporteri, bloggeri, fotografi) din toata Europa, dar si din Africa de Sud. Este un efort foarte mare atat pentru noi, cat si pentru jurnalisti, sa acopere un eveniment care are opt probe si care se desfasoara in fiecare zi, timp de sase zile.
Speram ca la final, toata lumea sa fie multumita sa afle tot ce s-a intamplat in acest festival, sa afle ca viitorii sportivi de performanta s-au intrecut aici, la Brasov, pentru ca acesti copii sunt cei care vor concura la Jocurile Olimpice viitoare. Noi speram ca aici, la Festivalul Olimpic, sa se regaseasca cei mai buni dintre ei.”

Centrul de Presa va functiona zilnic, de la 08:00 la 21:00 cu exceptia zilei de duminica, 17 februarie, cand a fost programata festivitatea de deschidere a festivalului si cand Centrul de epresa va functiona doar pana la ora 17:00.

Cristinel Stavaru

 

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.