Centrul de Excelenta in Educatie, la Colegiul Nicolae Titulescu

Centrul de Excelenta in Educatie, la Colegiul Nicolae Titulescu

0 1035

In aproximativ 2 luni, lucrarile de amenajare a salilor de clasa vor fi gata sa-i primeasca pe elevi. Profesorii care le vor preda vor fi platiti cu 10 lei pe ora. Aproape 300 de elevi dintre cei mai buni vor beneficia de ore de pregatire suplimentara pentru concursuri si olimpiade

In aproximativ 2 luni, lucrarile de amenajare a salilor de clasa vor fi gata sa-i primeasca pe elevi. Profesorii care le vor preda vor fi platiti cu 10 lei pe ora. Aproape 300 de elevi dintre cei mai buni vor beneficia de ore de pregatire suplimentara pentru concursuri si olimpiade.
Municipalitatea a identificat spatiile care vor fi puse la dispozitia Centrului Judetean de Excelenta in Educatie. Salile se afla in incinta Colegiul Tehnic „Nicolae Titulescu“ si sunt in curs de renovare.
Profesorii brasoveni au inceput pregatirile pentru 150 de elevi de clasa a5a inca de anul trecut iar pregatirea s-a realizat in regim de voluntariat, spune Ariana Bucur –inspector sef ISJ Brasov.
Cei mai buni elevi din judet, aproximativ 300, vor participa de anul viitor la ore suplimentare pentru pregatirea la romana, matematica, chimie, biologie si informatica in Centrul de Excelenta, confirma Ariana Bucur.centru excelenta1
De pregatirea elevilor se vor ocupa profesori platiti cu 10 lei pe ora. Suma despre care se discuta pentru plata profesorilor de la Centrul de Excelenta este vizibil mai mica fata de cea cu care sint platiti profesorii de la Universitatea „Transilvania“ care fac pregatire suplimentara la matematica cu elevii de liceu. Acestia primesc 100 de lei pe ora, insa finantarea in cazul lor este asigurata de sponsori. Atat inspectoratul scolar cat si reprezentantii municipalitatii vor face demersuri pentru a obtine sponsorizari care sa motiveze profesorii care vor preda la Centrul de Excelenta.

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.