Centru de informare turistica la Fagaras

Centru de informare turistica la Fagaras

0 189

Asociatia pentru promovarea si dezvoltarea turismului in judetul Brasov anunta inaugurarea primului Centru de Informare Turistica din Tara Fagarasului.


Evenimentul este programat sa aiba loc miercuri, 20 iunie 2007, orele 12:00 in Casa Municipala de Cultura Fagaras, Str. Mihai Viteazul? Nr.?1, in prezenta presedintelui Consiliului Judetean Brasov Aristotel Cancescu.


Toate bune si frumoase, afara de maniera deosebit de obedienta a Asociatiei care invita primarii, oamenii de afaceri, presa, nu la inaugurarea Centrului de informare turistica ci ?”la festivitatea organizata cu prilejul inaugurarii de catre Presedintele Consiliului Judetean Brasov, domnul Aristotel Cancescu, ?a primului Centru de Informare Turistica”. Un mic pas catre cultul personalitatii. Azi la nivel local, maine la nivel central si poimaine si sa vrei nu mai poti sa faci altfel.


In mod sigur Domnul presedinte nu se supara daca oamenii erau invitati la deschiderea CIT si s-ar fi facut mai discret precizarea ca la evenimente participa din partea Consiliului Judetean Brasov presedintele Aristotel Cancescu. Informatia era aceeasi.


?


Bianca Sorescu

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.