Centru de informare turistica in cladirea de langa Poarta Schei

Centru de informare turistica in cladirea de langa Poarta Schei

0 464

In noul sediu, turistii pot gasi pliante, brosuri, harti si toate informatiile de care au nevoie despre obiectivele din municipiu, monumentele istorice din judet sau tururi turistice in judetele invecinate. Obiectivul se gaseste in cladirea care gazduiste si sediul Uniunii Junilor din Scheii Brasovului

In noul sediu, turistii pot gasi pliante, brosuri, harti si toate informatiile de care au nevoie despre obiectivele din municipiu, monumentele istorice din judet sau tururi turistice in judetele invecinate. Obiectivul se gaseste in cladirea care gazduiste si sediul Uniunii Junilor din Scheii Brasovului.
Centrul de Informare Turistica de pe strada Prundului nr 1 este al doilea deschis de municipalitate, ultima perioada, dupa cel din Poiana Brasov.
Centrul se afla aproape de Poarta Schei, o locatie convenabila si pentru turistii care vin cu autocarele in zona Centrul va oferi informatii despre zona Brasovului si asigura promovarea obiectivelor turistice, evenimentelor si traditiilor din municipiu si din localitatile din jur.centru turistic juni
Primaria a initiat inca din 2009 demersuri pentru a prelua in administrare cladirea care apartine Casei Nationale de Asigurari de Sanatate.
Peste 680 de mii de lei a investit municipalitatea pentru reparatia acoperisului, in lucrarile la interior si reabilitarea fatadei.
Centrul va functiona zilnic intre orele 10.00 si 17.00, de luni pana vineri.
Pentru perioadele cu flux mare de turisti, municipalitatea va asigura functionarea si in zilele de weekend.

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.