Centru comercial in Tractorul Brasov

Centru comercial in Tractorul Brasov

0 104

Brasovul ureaza „bun venit!” pe piata super-maket-urilor lantului de magazine Auchan. Astfel, reteaua de hipermarketuri Auchan, care detine sapte unitati pe piata locala si a avut afaceri de circa 350 mil. euro anul trecut, isi va deshide un magazin in parcul comercial care va fi dezvoltat pe platforma fostei uzine Tractorul. Investitia care va fi facuta in orasul nostru se va ridica in jurul sumei de peste 20 de milioane de euro.
Concret, firma Centerra Capital a cumparat in 2007 platforma de 120 de hectare pentru 77 de milioane de euro. In vara acestui an firma va incepe lucrarile la un parc de retail cu o suprafata de circa 55000 de metri patrati. In contextul actual al crizei economice, proiectul firmei Centerra este, cu siguranta, cel mai ambitios din punct de vedere financiar. Mai mult, pe platforma fostei fabrici Tractorul isi vor avea birouri companii precum IBM sau CGS, iar prima faza noua de dezvoltare este reprezentata de proiectul Coresi Shopping City, care va atrage o investitie estimata la 140 de milioane de euro.
„Coresi Shopping City se va dezvolta in doua etape: prima etapa cuprinde hipermarketul Auchan, o galerie comerciala, un centru de bricolaj, un magazin de mobila si unul de articole sportive si se va finaliza in trimestrul trei din 2011”, au declarat, in presa centrala, reprezentantii Centerra.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.