Celebrul fost baschetbalist Kobe Bryant, a murit, după ce elicopterul cu care...

Celebrul fost baschetbalist Kobe Bryant, a murit, după ce elicopterul cu care se deplasa, s-a prăbușit; cauza accidentului: lipsa de vizibilitate

0 129

Unul dintre cei mai buni baschetbaliști din toate timpurile, Kobe Bryant, nu mai este! Vestea a răzbătut luni dimineața, când s-a aflat că Bryant a murit în urma unui accident de elicopter, aparatul de zbor prăbușindu-se. În accident și-a pierdut viața și una din fetele celebrului fost baschetbalist, dar și alte șapte persoane, între care și pilotul.

Elicopterul a căzut la nord-vest de Los Angeles și, potrivit autorităţilor locale, pompierii au primit un apel cu puţin înainte de ora 09:37 legat de accident, care a provocat un foc de vegetaţie pe un deal. Los Angeles Times, care a citat o sursă din poliţie, a relatat că lipsa de vizibilitate a fost atât de accentuată încât poliţia din Los Angeles a lăsat la sol elicopterele sale până după-amiaza, când cerul s-a degajat.

,,Nu există niciun supravieţuitor… Se aflau nouă persoane la bordul aparatului de zbor, pilotul şi alte opt persoane’, a afirmat şeriful Alex Villanueva într-o conferinţă de presă.

,,Situaţia meteorologică nu corespundea normelor minime de zbor”, a precizat și purtătorul de cuvânt al poliţiei , Josh Rubenstein.

Potrivit datelor oferite de un site de urmărire a zborurilor, elicopterul a decolat de pe aeroportul John Wayne din Santa Ana, la ora locală 09:06. El se îndrepta spre nord-vest, cu destinaţia Mamba Sports Academy din Newbury Park, la 137 de kilometri.

Vom examina dosarele de întreţinere a elicopterului, dosarele proprietarului şi exploatarea aparatului şi multe alte lucruri”, au spus autoritățile, care au menţionat că elicopterul era un Sikorsky S-76B, a cărui cutie neagră va fi recuperată de anchetatori.

D.D.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.