Celebrele „Șapte Scări” din Săcele se închid din cauza coronavirusului

Celebrele „Șapte Scări” din Săcele se închid din cauza coronavirusului

0 46

Nu este clar cum au stabilit cei de la Comitetul Local al Situațiilor de Urgență Săcele că celebrul canion Șapte Scări s-a contaminat cu coronavirus, decizând astfel să închidă amplasamentul turistic.
Au închis chiar și tiroliana aferentă, din entuziasm pentru măsurile anticoronavirus dispuse de Comitetul Județean al situațiilor de Urgență. Traseul montan era vizitat de mulți turiști români și străini, constituind una din principalele atracții turistice montane din Transilvania.
Excesul de zel al membrilor acelui comitet local poate fi pus și pe seama amenințărilor de la Centru, de la „Județeana de Partid a Coaliției de Dreapta”, care amenință în dreapta și în stânga cu represalii și reprimări îngrozitoare la adresa celor care mai țin asemenea locații deschise.
Nu este exclus ca loazele din comitetele de urgență să trimeată chiar vânătorii de munte pentru a proteja cele „Șapte Scări”, ca nu cumva să se împuțineze ca număr din cauza COVID. Mai ales după viitoare militarizare a țării prin venirea unui general în fruntea guvernului, ca în America Latină.

Libiu Mateescu

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.