CELE SAPTE PROMISIUNI

CELE SAPTE PROMISIUNI

0 105

Zilele trecute mi-a picat in mana un cotidian local care avea un sfert de pagina ocupata cu un anunt ( chemare, strigare, indemn,sugestie, rugaminte, cerere …)


semnat de domnul Aristotel Cancescu, liberalul din fruntea Consiliului Judetean, si care anunt indemna brasovenii sa-i voteze pe liberali la europarlamentare.


Nimic deosebit pana aici. Campanie electorala mai apriga ca oricand, cu cotite si strambe si scuipaturi berechet.


M-am bucurat ca domnul Cancescu foloseste un ton moderat, in contrast cu alti participanti la campanie.


Dar m-a mirat ca semnatarul nu pomeneste nimic de Europa, de comunitatea europeana, de lucrurile pe care le-ar face dansul, daca s-ar pomeni europarlamentar, pentru Romania .


Nu, dansul baga la inaintare ce a realizat, liberal fiind, pentru Brasov si ce mai are de gand sa faca, asa ca duminica, dis-de-dimineata, e cazul sa dam buluc pe la urne si sa votam candidatii liberali.


Uitandu-ma mai atent pe chemare am vazut ca, in majoritate, este – ca inaintea tuturor alegerilor – vorba de promisiuni care suna a sapte pacate.


Aeroportul se afla inca sub ocupatia ciorilor si stancutelor, La anu vor fi indepartate de buldozare.


S-au inceput timide lucrari la drumurile judetene. La anul vor arata europeneste.


Si-a deschis portile un parc industrial la Prejmer. La anul vor da navala clientii.


De chestia cu apa si canalul ce sa mai zic. Se tot ciondaneste cu primarul care “este mai bun pentru ca a invatat de la cel mai bun” cum se da la gioale. Si acesta e un meci cu prelungiri.


Cu vecea Cetate a Brasovului sunt de accord. Este ceva mai mult decat vopsitul bancutelor si intemeierea de sensuri giratorii.


Nici in privinta arenei “Olimpia” si a terenului de la Liceul Sportiv nu am nimic de comentat. Sa vedem insa cine le va folosi.


In schimb chestia cu spitalele este tot ceva de domeniul viitorului


?


Il rog pe domnul Cancescu sa ne lamureasca si pe noi, oamenii de rand, cam ce legatura vor avea euroalesii liberali cu toate acestea ?de mai sus. Ca doar nu o sa lase ei sedintele din europarlament ca sa dea o fuga la Brasov si sa constate ce s-a mai facut din promisiuni , dupa care sa o stearga repede inapoi sa nu piarda condica, pentru ca pe acolo nu curge Dambovita.


?


Din pacate domnul Cancescu nu este singurul care baga asemenea placa drept propaganda electorala europarlamentara. Cu totii promit de parka duminica ar fi alegeri locale. Ma mir ca nimeni nu a pomenit de amenajarea unor cimitire la nivel european.


?


Oare chiar asa nevolnici ne crede clasa politica?


?


Dan Bota?????


?

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.