Cele sapte minuni ale digitalizarii la Brasov

Cele sapte minuni ale digitalizarii la Brasov

0 498

Pasionatii de marketing si online au aflat la Brasov cele sapte minuni ale digitalizarii. Opt speakeri au impartasit din experientele lor specialistilor in marketing, Relatii Publice sau Comunicare, dar mai ales studentilor

Pasionatii de marketing si online au aflat la Brasov cele sapte minuni ale digitalizarii.
Opt speakeri au impartasit din experientele lor specialistilor in marketing, Relatii Publice sau Comunicare, dar mai ales studentilor.
Marketingul Afiliat, Inovatia si strategia in mediul digital sunt cateva din temele dezbatute la conferinta pregatita de organizatia studenteasca PRIME Brasov. Auditorii au putut vedea si cateva filmulete despre implementarea in anumite companii ale unor elemente de comportament in comunicarea de marketing.
Multi tineri au participat la conferinta Marketing Digital pentru ca au vrut sa fie la curent cu noile tehnici de pe piata, sa afle care sunt cele mai noi metode de promovare din mediul online si sa invete din greselile profesionistilor.digitalizare1
Participantii au putut afla astfel secretele din spatele succesului pe internet chiar de la reprezentantii celor mai cunoscute agentii. Prin acest eveniment, organizatia studenteasca PRIME Brasov continua traditia sa de a face legatura intre studenti, facultate si piata muncii.

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.