Cele mai trasnite hoteluri

Cele mai trasnite hoteluri

0 106

Pentru aproape 500 de dolari pe noapte, fanii peliculei „Casablanca” pot dormi intr-un decor din filmul preferat, la hotelul cu acelasi nume din New York. Programat pentru inaugurare in 2009, „Hydropalace” sau hotelul subacvatic va fi „ancorat” in Marea Galbena. Oaspetii vor ajunge la hotel cu iaht-ul.


Aproape orice copil si-a dorit la un moment dat o casuta in copac. Cei de la „Ariau Towers Hotel” s-au gandit ca cel mai potrivit arbore este cel amazonian. Asa ca in Brazilia a „crescut” un hotel intre copaci. Cine vrea sa faca o plimbare prin hotel va fi uimit sa vada, in loc de holuri, pasaje aeriene. Iar daca cineva are rau de inaltime, poate alege sa-si petreaca vacanta intr-o grota, undeva in Statele Unite in muntii Ozark.


Construit ca un adapost antibombardament al „Razboiului Rece”, hotelul „Beckham Creek Cave Haven” este una dintre cele mai cautate atractii turistice de pe coasta atlantica a SUA. La „Library Hotel„, din New York, fiecare dintre cele 10 etaje ale cladirii poarta denumirea unei sectiuni de carti dintr-o biblioteca, cum ar fi Religie, ?tiinte sau Beletristica, iar fiecare camera este dotata cu o parte din colectia de 6.000 de carti a hotelului. ?i totul vine la pachet de 429-739 de dolari pe noapte.


Germanii au avut o idee si mai trasnita. Cum ar fi sa le ofere oaspetilor o experienta cu adevarat de neuitat intr-una dintre camerele hotelului „Propeller Island City Lodge„, pentru un pret ce porneste de la 115 dolari si ajunge pana la 170 de dolari. Fiecare dintre cele 31 de camere are o tema distincta, de la camera oglinzilor si cea a norilor pana la temple, paturi zburatoare si locuri de tortura.


Una dintre cele mai interesante oferte este cea a hotelului „Jules Undersea Lodge„, din Florida, care la origine este un fost laborator de cercetare subacvatica. Pentru a ajunge in camere, oaspetii trebuie sa se scufunde la aproape patru metri sub apa, iar restaurantul are mese in forma de sirene. Pretul unei nopti aici costa 475 de dolari.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.