Cele mai cautate destinatii pentru vacanta 2008

Cele mai cautate destinatii pentru vacanta 2008

0 60

Cele mai cautate destinatii de vacanta sunt in anul 2008 locurile indepartate, care ofera confort si autenticitate. Daca nu v-ati hotarat unde plecati in concediu va prezentam cateva din cele mai cautate zone de vacanta din lume.

Turcia si Grecia, in preferintele romanilor
Cele mai cautate destinatii ale acestei veri sunt Turcia si Grecia, iar romanii aleg sa plece in vacante de scurta durata, dar din ce in ce mai des si tot mai multi solicita pachete la cinci stele, au declarat reprezentanti ai operatorilor din turism.
O alta destinatie exotica o reprezinta Insula Mauritus. Un pachet cu noua nopti de cazare, mic dejun, cina intr-un hotel de cinci stele din Mauritius depaseste 2.400 de euro. Transportul cu avionul este inclus.

Laos, centrul atractiei pentru turisti
In vara anului 2008, Laos se anunta a fi anul aceta noul centru de atractie pentru turisti. Casele plutitoare de lux din lemn, monumentele istorice precum complexul de temple de la Wat Phou si capitala Vientiane atrag ca un magnet turistii aflati in cautare de obiective culturale. Un amplu periplu prin Indochina poate depasi lejer 2.500 de euro de persoana. Aici turistii pot gusta meniul laotian de la 3 Nagas sau pot face plaja pe marginea unei piscine spate in spate cu raul, la ultra selecta Residence Phou Vao.

Lisabona – o importanta destinatie culturala
Turistii in cautare de chilipiruri au descoperit de mult Lisabona, una din cele mai ieftine capitale europene. Insa in ultimii ani Lisabona a devenit si o importanta destinatie culturala. Noul Muzeu Berardo din cartierul istoric Belem gazduieste o colectie impresionanta de arta moderna si contemporana. Hoteluri de designer ca Fontana Park si Jeronimos 8 atrag turistii cu stil. Muzeul de Design si Moda contribuie la consolidarea statutului Lisabonei de oras de avangarda.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.